Lumotions
Bright lights

Projecten:

Dit is wat we doen en waar we blij van worden! Een greep uit de projecten die we tot nu toe gedaan hebben:

Klik op de afbeeldingen om meer over het project te weten te komen.

Een actueel overzicht vindt u op onze Instagram pagina:
 

Portfolio

'' the Walk ''

'' the Walk ''

Type project Kunstwerk "the Walk"

Beschrijving Voor dit project hebben we samen mogen werken met kunstenares Titia Ex. "the Walk" is ontworpen door haar en was o.a. tijdens Glow te bezichtigen. Helaas was het kunstwerk beschadigt geraakt tijdens het vervoeren, gelukkig hebben we hieraan bij kunnen dragen en is het kunstwerk weer op diverse plaatsen te zien geweest. The Walk, light installation, 2.5-meter diameter sphere comprising 5000 pixels with a total of 35,000 LED’s. The sphere is both, an object and a spherical screen showing a 7.5 minute long video loop. The intense, red glow of the light reveals a fascinating variety of colours and movements. The spherical shape and the change of light and colour give the impression of a rotating planet. Based on Dante's Divine Comedy of the journey from Inferno to Purgatory, an illusory story unfolds, giving a sense of catharsis and the transition from fire to light. Flames and figures with torches appear as a non-stop procession into infinity, seeking meaning and happiness. The spectator is invited to enter the procession, approach the sphere and walk around it without ever moving away from the light. In this form of interaction between spectator, space and object, visitors are not only absorbed by a play of light and image, but are also participants in a journey in search of light. Text: Dianne Harris, art-director Kinetica Museum London.

Mindfulness festival: gevoelsmensen

Mindfulness festival: gevoelsmensen

Type project Lichtprojecten en aankleding festival.

Beschrijving Bij mindfulness festivals draait het allemaal om het creëren van een vredige en serene sfeer, toch? Als het om verlichting gaat, is het dus belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Zachte, warme lichten kunnen een gezellige en rustgevende sfeer creëren, terwijl zachte kleuren zoals blauw en paars de ontspanning kunnen bevorderen. Fonkelende lichtjes en lantaarns kunnen een vleugje magie aan de omgeving toevoegen. Over het geheel genomen is de verlichting op een mindfulness festival bedoeld om een ​​rustgevende en rustige omgeving te creëren waar iedereen van kan genieten. Voor mindfulness festival "gevoelsmensen" hebben we een aantal lichtprojecten mogen doen. o.a. de buitenplaats voorzien van een sprookjesachtige setting. We hebben hier gebruik gemaakt van tijdelijke verlichting.

" Hope " Luceplan

" Hope " Luceplan

Type project Montage Luce Plan Hope

Beschrijving Voor een particuliere klant mochten we deze prachtige Hope armaturen hangen van Luce plan. De Luce Plan Hope is een ongelooflijke verlichtingsarmatuur die elegantie en innovatie combineert. Met zijn unieke ontwerp en uitmuntende vakmanschap zal de Hope zeker iedereen boeien die hem ziet. De delicate bloemblaadjes van het armatuur creëren een betoverend spel van licht en schaduw, waardoor een prachtige gloed in elke ruimte ontstaat. Of je nu een vleugje verfijning aan je huis wilt toevoegen of een prachtig middelpunt in een commerciële omgeving wilt creëren, de Luce Plan Hope is de perfecte keuze. Het is niet alleen een lamp, het is een kunstwerk dat elke ruimte naar nieuwe hoogten zal tillen. Mis deze kans niet om schoonheid en schittering in uw leven te brengen.

Kerk Tilburg

Kerk Tilburg

Type project Montage van design verlichting.

Beschrijving Als het gaat om verlichting in een kerk, speelt deze een cruciale rol bij het creëren van een fijne en serene sfeer. Zachte, warme lichten kunnen helpen een gevoel van vrede en rust op te roepen, terwijl ze ook de architectonische schoonheid van de ruimte benadrukken. Veel kerken gebruiken dimbare verlichting om de intensiteit aan te passen op basis van de verschillende onderdelen van de dienst of ceremonie. Gebrandschilderde ramen kunnen ook een verbluffend effect creëren als het zonlicht er doorheen filtert en kleurrijke patronen op de muren en vloeren werpt. Over het geheel genomen heeft de verlichting in een kerk tot doel de spirituele ervaring te verbeteren en een gevoel van eerbied te creëren. Voor een project in Tilburg zijn we gevraagd om diverse design verlichting te monteren en aan te sluiten op een domotica systeem. In samenwerking met de Installateur hebben we de installaties op elkaar afgestemd en prachtig werkend gemaakt.

Trap verlichting

Trap verlichting

Type project Trap Verlichting

Beschrijving Als het om trapverlichting in huis gaat, draait het om veiligheid en stijl. Een goed verlichte trap kan ongelukken voorkomen en het navigeren op de trap vergemakkelijken, vooral 's nachts. Een populaire optie is het installeren van LED-stripverlichting langs de randen van elke trede, wat voor een subtiele en praktische verlichting zorgt. Dit geeft niet alleen een modern tintje aan je huis, maar zorgt er ook voor dat elke stap duidelijk zichtbaar is. Een ander idee is om inbouwlampen aan de muur of het plafond te gebruiken om een ​​zachte en sfeervolle gloed te creëren. Dit kan een vleugje elegantie toevoegen aan uw trap terwijl deze goed verlicht blijft. Dus of u nu een gezellige sfeer wilt creëren of een statement wilt maken met uw trap, verlichting kan een sleutelrol spelen bij het verbeteren van zowel de veiligheid als de esthetiek.

 


 
E-mailen
Bellen
Instagram